NIVOO en BySpy gaan samenwerken in digitale handhaving

Beide organisaties versterken elkaar door hun wederzijdse expertise. In dit digitale tijdperk is deze combinatie de oplossing om toezichthouders en handhavers te voorzien van actuele hulpmiddelen voor digitale handhaving in de praktijk. Daarnaast kunnen teamleiders en coördinatoren hun voordeel doen met de uitgebreide rapportagemogelijkheden die BySpy biedt.

NIVOO gaat als eerste opleidingsinstituut in 2012 opleidingen voor digitale handhaving bieden. BySpy heeft hierdoor de mogelijkheid om de opleiding voor haar producten door heel Nederland heen op professionele wijze in te vullen.

Beide organisaties zijn enthousiast over de samenwerking. “BySpy is een innovatieve en vooruitstrevende partner binnen digitale handhaving.” Aldus Cees Kroon, directeur van NIVOO. Nico Alblas, directeur van BySpy geeft aan: “NIVOO is een betrouwbare opleidingspartner om onze oplossingen voor digitale handhaving verder binnen Nederland in de markt te zetten”.

De verwachting en het doel van de samenwerking is verder dat zowel de BOA op straat alsook de beleidsmedewerker zijn voordeel kan doen met deze samenwerking, die handhaven in dit steeds drukker wordende tijdperk zal vereenvoudigen.